"От перемены мест..." - я знаю правило, но результат один, не слаще редьки, как ни крути. Что можно, все исправила - и множество "прощай" на пару редких "люблю тебя". И пряталась, неузнанна, в случайных точках общих траекторий. И важно ли, что путы стали узами, арабикой - засушенный цикорий. Изучены с тобой, предполагаемы. История любви - в далек

Кальцимін+D3 органічний для здорових та міцних кісток та нігтів, 60 капсул - Рослина Карпат купити

| | Категория: Статьи

Цей препарат Кальцемін + D3 містить натуральний кальцій з яєчної шкаралупи, вітамін D3, вітамін С та лактозу. Він ефективний для профілактики та комплексної терапії остеопорозу, зміцнення кісткової та м'язової тканини в дитячому та молодому організмі, покращення росту волосся, зміцнення нігтьової пластини, оздоровлення нервової системи при безсонні та стресових ситуаціях, зменшення проявів алергії, заповнення дефіциту кальцію та вітаміну D3 в організмі.

 

Кальцій отриманий з яєчної шкаралупи засвоюється організмом дуже ефективно, оскільки його іони мають оптимальний розмір, який дозволяє їм легко проникати в клітини організму. Вітамін С є потужним антиоксидантом, який зміцнює імунну систему та допомагає утворювати колаген. Вітамін D3 допомагає в кращому всмоктуванні кальцію в кишечнику та сприяє росту скелета.

 

Застосовувати Кальцемін + D3 компанії Рослина Карпат можна для профілактики та комплексної терапії остеопорозу, для зміцнення кісткової та м'язової тканини в дитячому та молодому організмі, покращення росту волосся та зміцнення нігтьової пластини, оздоровлення нервової системи при безсонні та стресових ситуаціях, зменшення проявів алергії та заповнення дефіциту кальцію та вітаміну D3 в організмі.

 

Рекомендована доза Кальцемін+D3 для дорослих становить 1 капсулу на день, яку слід приймати разом з їжею або після неї. Для дітей віком від 3-х до 12-ти років рекомендована доза - 1/2 капсули на день.

 

Перед застосуванням препарату Кальцемін+D3 рекомендується проконсультуватися з лікарем, особливо при наявності захворювань нирок або з підвищеним рівнем кальцію в крові.

 

Також слід пам'ятати, що Кальцемін+D3 не є замінником різноманітної та збалансованої дієти та здорового способу життя. Регулярна фізична активність, раціональне харчування та достатній відпочинок також мають важливе значення для підтримки здоров'я кісток та всього організму в цілому.
Кальцемін+D3 - це лікарський засіб, який містить у своєму складі кальцій та вітамін D3. Кальцій є основним будівельним компонентом кісток і зубів, а також грає важливу роль в багатьох фізіологічних процесах організму, таких як скорочення м'язів та передача нервових імпульсів.

 

Вітамін D3 допомагає краще засвоювати кальцій, забезпечуючи його перенесення до кісток і зубів. Він також грає важливу роль у підтримці імунної системи та здоров'я серцево-судинної системи.


Своё Спасибо, еще не выражали.
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
    • 0
     (голосов: 0)
  •  Просмотров: 115 | Напечатать | Комментарии: 0
Информация
alert
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.
Наш литературный журнал Лучшее место для размещения своих произведений молодыми авторами, поэтами; для реализации своих творческих идей и для того, чтобы ваши произведения стали популярными и читаемыми. Если вы, неизвестный современный поэт или заинтересованный читатель - Вас ждёт наш литературный журнал.