В городе П мертвый сезон и каналов нити Визуально текут, но сапог в граните Пришпоривает коня, вставшего на дыбы и ни с места. Изваяние трут спиной жених и беременная невеста. Все на своих местах. "Аврора" не стала ялом. Недавняя свежесть выглядит почерневшим, вялым Примером неотвратимой судьбы у конца сезона, Что не противоречит времени и вполне

Як можна використати приємний кашемір?

| | Категория: Статьи

Кашемір - натуральне волокно, відоме своєю м'якістю, легкістю і високою ціною. Це натуральне волокно, яке походить із шовковистої та довгої вовни кашемірових кіз, є дорогоцінним матеріалом, який використовується у виробництві одягу та інших текстильних виробів, таких як шапки, рукавички та ковдри.

Яка тварина дає найкращу якість кашемірової вовни?

Як зазначено, кашемір — це натуральний матеріал тваринного походження, отриманий від кашемірових кіз (їх пух дуже тонкий, і саме з нього виготовляють кашемір). Кашемір — це різновид вовни, яка користується попитом завдяки м’якості, легкості та тонкості її волокна.

Як виготовляється кашемір?

У зимовий період у кашемірової кози пух з тонкою і тугою шерстю. Це подвоює його літню шерсть, щоб захистити його від температур замерзання від -30 до -40°C. Першим етапом виготовлення цього матеріалу є стрижка кіз. Їх пух також можна видалити щіткою під час весняної линьки (коли вони природним чином скидають зимову шерсть). Потім пух перуть, щоб видалити всі забруднення.

Необхідний наступний крок: зачищення. Він полягає у відділенні «баночки» (жорсткого волосся) і пуху. Це дає можливість отримати найтонше волокно. Потім волокна можуть піддаватися прядінню, ткацтву, а потім фарбуванню.

Можна знайти різні види волокон:

  1. Сире: це волокно не було оброблено, іншими словами, воно походить безпосередньо від тварин.
  2. Оброблене: це волокно відноситься до волокон, позбавлених найменш тонких волосків (вони були видалені). Її випрали, і вона готова до виготовлення пряжі для шиття чи в’язання.
  3. Незаймана: це волокно, яке вперше було перетворено на нитки, одяг або тканини.
  4. Перероблені: це залишки тканин, які були валяні або виткані. Можливо, вони вже були використані.

Ціна: чому кашемір такий дорогий?

Одяг з кашеміру продається за високими цінами. Їх вартість пояснюється тим, що цей матеріал є рідкісним. Дійсно, виходить близько 150 грамів кашеміру в рік і з однієї кози.

Переваги матеріалу:

  • Ізоляційні властивості: цей матеріал має здатність природним чином регулювати вологість.
  • Дуже легкий матеріал.
  • Дуже м'який при контакті зі шкірою.
  • Захисна дія: захищає при низьких температурах.
  • Матеріал, який дозволяє створювати високоякісний одяг (дуже затребуваний у секторі розкоші).
  • Дозволяє виготовляти багато текстильних виробів: светри, жилети, шарфи, шкарпетки, а також ковдри та зимові аксесуари.

Недоліки:

  • Рідкісний матеріал, звідси висока ціна деталей з цього матеріалу.
  • Необхідно звернути увагу на прання та дотримуватися інструкцій, зазначених на одязі.

Одяг з кашеміру: як безпечно прати?

Щоб випрати речі з кашеміру, помістіть їх у чохол або наволочку, а потім запрограмуйте пральну машину на програму «Холодна вовна». Для виробу використовуйте спеціальну вовняну. Виправши одяг, можна віджимати його. Для цього не перевищуйте 600 обертів за хвилину. Також не додавайте кондиціонер для білизни. Нарешті, висушіть одяг у горизонтальному положенні та подалі від джерела тепла. Якщо необхідно, обережно прасувати одяг навиворіт (прасування з парою).

Як прати кашеміровий светр?

Регулярно періть светр (кашемір любить воду і потребує її, щоб зберегти м’якість і еластичність).

  1. Швидко намочити його, погладьте та промийте чистою водою.
  2. Відіжміть в рушник.
  3. Висушіть його подалі від тепла та світла.

Якщо ви бажаєте прати його в пральній машині, дотримуйтесь інструкцій, наведених вище. Це важливо, щоб не пошкодити светр!


Своё Спасибо, еще не выражали.
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
    • 0
     (голосов: 0)
  •  Просмотров: 135 | Напечатать | Комментарии: 0
Информация
alert
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.
Наш литературный журнал Лучшее место для размещения своих произведений молодыми авторами, поэтами; для реализации своих творческих идей и для того, чтобы ваши произведения стали популярными и читаемыми. Если вы, неизвестный современный поэт или заинтересованный читатель - Вас ждёт наш литературный журнал.