Кусочек неба проколов Случайным взглядом ротозея Туда, в отверстие глазея, Услышишь звон колоколов. Дрожит раскачиваясь звук На самом низком обертоне. Ты понимаешь, в нем утонет И раствориться все вокруг: Зимы метельные хвосты, Её холодные одежды, И та прослойка жизни между Землей и небом, то есть - ты. На грани яви или сна Не понимая, что, отк

Медіс-Т - кращий виробник зенітних ліхтарів в Україні

| | Категория: Статьи

Медис-Т займається проектуванням, виготовленням та монтажем зенітних ліхтарів. Однією з основних функцій зенітних ліхтарів є забезпечення природного освітлення у приміщеннях вдень. Конструкції широко застосовуються у приміщеннях складського типу та виробничих цехах – так звані промислові зенітні ліхтарі. Також Медис-Т надає рішення і для інших типів об'єктів, включаючи торгові центри, будівлі загальногромадянського призначення, інші, тому є змога замовити та встановити зенітні ліхтарі на скатній покрівлі або інших типах.

Матеріали виробів зенітні ліхтарі використовуються для створення природного освітлення. Вони можуть бути сконструйовані у певному дизайні, а також мати різну форму та візуальне втілення відповідно до архітектурного стилю будівлі. Конструкція таких ліхтарів найчастіше виготовляється з алюмінію – матеріалу, який відрізняється певною гнучкістю, дозволяючи встановлювати виріб, виконаний з нього, під різним кутом нахилу та на підстави нестандартної форми та надаючи простір для творчості та втілення дизайнерських ідей.

Переваги систем наступні:

  1. Створення натурального освітлення, найбільш приємного для очей людини.
  2. Забезпечення вентиляції, що виникає внаслідок підняття відпрацьованих повітряних мас до ліхтаря та притоку свіжого повітря.
  3. Здійснення димовидалення із приміщення за рахунок активації спеціальних клапанів та люків.
  4. Забезпечення звукоізоляції та захисту від атмосферних опадів.
  5. Підтримка постійного температурного режиму всередині приміщення; Економія електроенергії за рахунок світлопропускної спроможності.
  6. Тривалий термін експлуатації завдяки високій стійкості матеріалів до хімічних та кліматичних впливів.

Алюмінієва конструкція зенітних ліхтарів розмір яких залежить від місця встановлення заповнюється звичайним склопакетом, загартованим склом або триплексом. Рідше використовують прозорий пластик (полікарбонат або акрил). При цьому форма ліхтаря може бути різною: плоскою, опуклою, квадратною або багатогранною. Самі популярні моделі – зенітні ліхтарі точкові.

Забезпечення безпечної експлуатації досягається за рахунок спеціальних розрахунків снігових та інших навантажень. Також для створення вентиляції конструкція доповнюється люками та дверцятами, а щоб відвести скупчення вологи, у проекті передбачають дренажну систему. Щоб поліпшити теплоізоляцію, в деяких випадках стінки опорних контурів додатково утеплюють, а для рівномірного розподілу світлового потоку бічні грані роблять похилими.


Своё Спасибо, еще не выражали.
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
    • 0
     (голосов: 0)
  •  Просмотров: 158 | Напечатать | Комментарии: 0
Информация
alert
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.
Наш литературный журнал Лучшее место для размещения своих произведений молодыми авторами, поэтами; для реализации своих творческих идей и для того, чтобы ваши произведения стали популярными и читаемыми. Если вы, неизвестный современный поэт или заинтересованный читатель - Вас ждёт наш литературный журнал.