Тушим мясо в горшочках. Готовы? Мой рецепт без понтов:) - ерундовый. Правда, тем, кто не любит мясцо, вместо вырезки можно яйцо Просто выбить в горшочек. (Без риска предварительно всё-таки - в миску). На морковку - изрядно лучка, перца жгучего - четверть стручка. "Танец" будет неспешным - "от печки", Кто - без мяса, тот может из гречки налепить

Теща

| | Категория: Юмор
Дуже не люблю дотепників, які вигадують анекдоти про тещ. Треба мати душу, чорну, як вакса «Чарлі», щоб глумитися над цими беззахисними створіннями.
Я роблю все, щоб моя теща почувалася добре. Щоправда, іноді вона неадекватно реагує на мої наміри.
Зібралися якось ми з дружиною піти купатися на ставок. Щоб теща не залишалася удома самотньою, я запропонував:
- Мамо, - саме так я називаю її з перших днів одруження, - а не пішли б і ви з нами скупа-тися?
- Ні, ви молоді. Я буду там недоречна.
- Як так, недоречна? Ставок мілкий, в ньому навіть пірнути не можна. А якщо ви зайдете у воду, її рівень значно підніметься.
Після цього теща чомусь два дні зі мною не розмовляла.
Дуже вона занепокоєна станом свого здоров’я. Виконує усі поради астрологів, екстрасенсів, народних цілителів і колдунів. Двічі на день по півгодини дме через соломинку у воду. Соломинку вона купила у дипломованого знахаря за 70 гривень.
Щоб зробити їй приємне, я придбав книжку, яка, на мій погляд, могла б дуже їй зарадити. Називалася книжка «Голодування заради здоров’я». Коли я вручав їй свій подарунок, теща кинула погляд на назву і по виразу її обличчя стало ясно, що книжка їй не сподобалася.
Жодного разу я не бачив, щоб теща її читала. Натомість вона використовувала її в якості підставки під гарячі каструлі. А ще лупцювала нею кішку, коли та робила спроби поласуватися чимось на кухні. Можливо, намагалася таким чином втокмачити бідній тварині ідею книжки.
За кілька років я звик до того, що теща робить усе не так, як я очікую. Точніше, робить усе навпаки.
Одного разу я почув крик дружини:
- Мама зірвалась з балкона! Тільки що була тут, а зараз нема! Мерщій сюди, я нічого не бачу!
Квартира наша на дев’ятому поверсі. Дружина і я короткозорі. Я схопив бінокль і вискочив на балкон.
- Бачиш що-небудь? – кричить дружина.
- Бачу. Летить літак… А мами не видно.
- Що ти верзеш!
- Кажу, літак летить. А ще… ворона. А мами нема.
- Куди ти дивишся? Униз дивись!
Я так звик, що теща робить усе навпаки, що з переляку вирішив – раз теща зірвалася, то неодмінно полетіла вгору.
Виявилося, що вона, сердешна, попрямувала усе-таки вниз, але кілька метрів до землі не долетіла. З балкону третього поверху звисав бредень браконьєра і теща в ньому заплуталася. Рибалка сушив снасть після нічного промислу. Добре, що крила снасті були прив’язані до балкона. Так браконьєр підстрахувався на випадок, якщо б комусь заманулося поцупити його знаряддя.
Четверо чоловіків піднімало на балкон бредень з незвичайним уловом. Насилу впоралися. Теща виявилася неушкодженою, тільки мову у бідолашної відібрало.
Три дні у квартирі було тихо.
Браконьєрів я не поважаю, але, щоб віддячити за спасіння тещі, купив пляшку «Перцевої» і пішов до власника бредня.
Коли повертався додому, то, за звичкою, відчиняв двері тихо-тихо. Але не встиг увійти до передпокою, як почув голос тещі:
- Знову під мухою?
У мене відлягло від серця. Теща одужала!

Своё Спасибо, еще не выражали.
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
    • 100
     (голосов: 4)
  •  Просмотров: 2041 | Напечатать | Комментарии: 4
       
19 мая 2013 20:23 moyi-sonik
avatar
Группа: Дебютанты
Регистрация: 2.05.2013
Публикаций: 0
Комментариев: 87
Отблагодарили:0
Забавная история. Говорят же, что в каждой шутке есть доля правды. Охотно верю, что такое происшествие могло произойти в реальной жизни. И конечно же главным действующим лицом такой «удачной рыбалки» могла стать только теща.
       
31 декабря 2010 17:24 Karharodon
avatar
Группа: Дебютанты
Регистрация: 15.12.2010
Публикаций: 0
Комментариев: 110
Отблагодарили:0
Вячеслав Киричок і на цей раз порадував дотепним іскрометним українським гумором. Про тещу складено багато анекдотів, тепер будуть і гуморески.
       
30 декабря 2010 15:46 arsen
\avatar
Группа: Дебютанты
Регистрация: 30.11.2010
Публикаций: 0
Комментариев: 15
Отблагодарили:0
Я всегда думал, что анекдоты про тещу это не выдумка народа, а истории из жизни. Хороший рассказ, написанный с иронией и сарказмом.
       
30 декабря 2010 15:41 Goshia
avatar
Группа: Дебютанты
Регистрация: 1.08.2009
Публикаций: 0
Комментариев: 311
Отблагодарили:0
Да, весело вам с тещей - этой беззащитной женщиной живется. Я считаю, что любовь к теще измеряется километрами, чем она дальше, тем и любовь сильнее.
Информация
alert
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.
Наш литературный журнал Лучшее место для размещения своих произведений молодыми авторами, поэтами; для реализации своих творческих идей и для того, чтобы ваши произведения стали популярными и читаемыми. Если вы, неизвестный современный поэт или заинтересованный читатель - Вас ждёт наш литературный журнал.